Merhaba

Yatirimda bulunan ortaklardan birinin ayrilmasi nedeniyle yeni bir ortak bulamadigim icin ve actigim ikinci isler nedeniyle kullanicilarimla eskisi kadar ilgilenemedigimden dolayi web hosting firmami satisa cikarmis bulunuyorum.

Sadece ciddi dusunen kisiler iletisime gecerse sevinirim. Asagida musteri istatistiklerini detaylandirdim.

AYLIK ODEME YAPANLAR
7 Shared Hosting
6 Reseller Hosting musterisi
Toplam aylik: 128 USD + 1 kullanici kontrat bekliyor onun fiyati buna degildir.

YILLIK ODEME YAPAN
21 Shared Hosting
1 Reseller Hosting musterisi

21 Shared Hosting musterisinden odeme donemlerinin sonlanma tarihleri asagidadir:
Ekim 2005 - 4 adet
Aralik 2005 - 2 adet
Kasim 2005 - 3 adet
Subat 2006 - 1 adet
Mart 2006 - 6 adet
Nisan 2006 - 1 adet
Haziran 2006 - 3 adet
Temmuz 2006 - 1 adet
Cok ozel ve indirimli kampanyalardan satilmis planlar dahilinde yaklasik 600 USD odemislerdir.

20 civari domain kayidi da aliciya istenirse push edilecektir.
Site, dizayn ve 1 aylik teknik bilgi fiyata dahildir.

Su anda bulunduklari planlarin plan degeri yeni ucretlendirmelere gore 1000 USD civarindadir. Uzun donemli musterilerin memnuniyet orani yuksek olup yenileme yapmalari cok yuksek oranda beklenmektedir. Kullanicilar ile mail araciligiyla iletisim kurulmaktadir.

Domain ve firma bilinirligi forumlarda ve hostbulda iyi seviyededir. Musteri memnuniyeti bakimindan ismi guvenilir bir markadir.

Ciddi alicilar ile daha detayli iletisime gecilecektir. Fiyat olarak dusunulen 850 USD. Mantikli her teklifi degerlendirebiliriz, yurtdisindan 750 USD yapilan en son teklif idi, yinede Turkce oldugu icin yurticinde kalmasini istiyorum, benim icin de daha rahat olur.

Iyi calismalar