selam arkadaşlar.
Bundan hemen hemen 7 ay evvel sitemin pr değeri 6 idi. alt sayfalarda kimisi 6 5 4 felan karışık iyi bir trafiği vardı 15.000 tekil gibi. git gide artınca elimde o an maddi imkanda olmadığından o anki krailık makinede gücü yetmiyordu kapanıyor erişimler iyice sıfıra inmişti. mart 15 de google otomatik url removal ile tüm sitemi alt sayfalar dahil cache felanda ve diğer tüm arama motorlarından 6 ay boyunca silinmesi ve hiç listelenmemesi komutunu vermiştim. Tabi bunu yapınca trafik yarı yarıya inmiş yeni ziyaretçide gelmiyordu. Ayrıca pr lerim 0 olmuştu bu olayı gerçekleştirince neyse artık 3-5 en azından sitem açılıyordu. bu ayın eylülün 15 inde süre doldu aylık açıldığında bir iki küçük değişiklik harici prler eskisine dönmüştü. 6 felan. bugün toolbarlara baktığımda yüzüm güldü

pagerank değerim 7 olmuş üstelik alt sayfaların en az 25 sayfa da 6 pr bir okadar 5 prli altın altı sayfalar olmuştu.
Geçen hafta mecburluktan anasayfaya bir reklam duyurusu girmiştim. 3 seçenek şeklinde inş. bakalım alan olurda TR de iyi bir makineye geçeriz.
3-5 de cebimize girer. google reklamlarından bir numara yok çünkü.

allah yukarda kazanamıyorum. Neyse
Teşekkürler google verdiğin bu değer için.