Yanliz malzemeleri yazmamissin.Marka icin malzemelerimiz:
-para (yoksa digerlerini bosuna toplama)
NEden peki?
Sitene her zaman gelen ziyaretçi reklamlara tiklamaz(adsenseyi daha bastan kaybettik)
80-90 k ya kadar dogru düzgün reklam alamazsin.O zamana kadar cepten yersin ve turkiye pazarina adini duyurursun.Ama para oldumu adini degil basari hikayeni duyurursun
Stfrld yazılarına sık rastlıyorum ve dikkat ediyorum (fikirlerini açıklayıcı bir dil ile belirttiğin için ayrıca beğeniyorum), genelde parayı önde tutuyorsun.Para elbette ki marka olmak adına önemlidir ve bunun için temel araçlardan biridir.Ancak her paraya sahip olan başarılı bir marka yaratamadığı gibi kısıtlı bütçelerle kurulan her şirket ya da site de başarısız olmaz.
5000-10000 dolarlık şirketler zamanla kendi alanlarında marka yaratarak milyon dolarlık cirolara ulaşmıştır.Tabi ki alanlarında öncü olmalarının bunda etkisi tartışılamaz.Demek istediğim eğer özgün bir şey ortaya koyacaksanız paranın etkisi azalır.Zaten destek teklifleri size kendiliğinden gelir.
Umarım düşüncelerimi doğru bir şekilde aktarabilmişimdir.Para önemlidir fakat eksikliğinde işler olduğundan zor olsa da,iyi işler ve akılcı çözümler ortaya koyularak eksikliği giderilebilir.