-Artık vds'inizde bir sorun oluştuğunda kitlendiğinde direk yönetim panelinden takip edeceksiniz.Yeniden başlatıp durdurabileceksiniz.
-Script :Mesela vds`iniz durdu diyelim. yanlışlıkla Yeniden başlat diyeceğinize Vps işletim sisteminden sistemi durdurmayı seçtiniz. bu durumda vps çalıştırılamadıkça işletim sistemi açılmaz.Script otomatik olarak size hemen bir mail atıp VPS siniz durdurulmuştur diye bir uyarı veriyor. Ve Maile ek olarak yapılan işlemi anlatıyor.Çoğunlukla yeniden başlatıyor.
-Yeniden başlatılma işleminde eğer script VPS te bir hata görmez ise Rahatlıkla başlatıyor. eğer başlatamazsa bu sefer sistem yöneticisine ve size durumla ilgili mail gönderiyor.
-VDS Yönetimi Tamamen ajax olarak yazılmıştır ve sayfaın tamamını yenilemeden size gerekli alanları işlem altına almanızı sağlıyor.
-Müşteri kaydınızı tutup hangi vds ürününü aldığınızı tutuyor. Sizden kullanıcı adı ve Şifre oluşturmanızı istiyor. Böylelikle kendi kadınız ve şifrenizle sisteme girişinizi yapıp ister yeniden başlatır, ister durdurur ister vps hareketlerini gözlersiniz.
-Bu yönetim panelinin amacı size en iyi ve en rahat hizmeti sağlamaktır amacımız. Ve Tamanen ücretsizdir.
-Herhangi bir lisans vb bir uygulamaya tabi tutmuyoruz. Paranızın en iyi şekilde hizmete dönüşmesini sağlıyoruz.
-Script Windowsun 2000 sürümünden 2008 sürümüne kadar bütün sürümlerinde uyumluluk sağlamaktadır.
-ASP.NET 3.5 Ve C# Kullanılarak Tasarlanıp kodlanmıştır.
-Sistemde DNS Server ve IIS Kurulu olmalıdır.
-Scriptin setup ı size bunların kurulu olup olmadığını bildirerek gerekli işlemleri yaptırmaktadır.
-SCRİPTİMİZ AYRICA SATILIKTIR.VDS SATIŞI YAPAN KURUM VE ŞİRKETLER İÇİN SATIŞA SUNULACAKTIR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
REMOTE PANEL GÖRÜNTÜSÜ