Simdi sahis olarak abone olabilirmisin bilmiyorum, neticede Ltd olduğumdan sorma gereği duymadım ancak onlar icin tek kriter para ve "domain" aboneliği domain adına göre yapıyorsun. Yani ben şirketim olarak abone ücreti ödüyorum ancak bu şirketime ait tüm siteler icin gecerli değil, 2. sitede yayın yapmak istiyorsam o site icinde abone olmam gerekiyor.

Bana 3 ajansın aylık maliyeti 2500 YTL üstü yanılmıyorsam faturalara bakmam lazım, ancak aklımda kalan paket modellerini yazabilirim, birden fazla paket var cünkü.

Haber Adetleri günlük ücretler aylık olmak üzere.

A.A. 75 Haber - Fotoğrafsız = 150 YTL + KDV
A.A. 150 Haber - Fotoğraflı = 500 YTL + KDV

İHA 750 Haber Fotoğraflı = 400 Avro + KDV
CHA 250 Ytl sanırsam haber adedi ve fotoğraf adedini hatırlamıyorum.

Abonelikler 12 ay sözlesmeli olarak yapılıyor, her haber fotoğraflı olacak diye bir anlam icermiyor, 1 ay 2 ay gibi kısa abonelikler bildiğim kadarı ile tercih edilmiyor, yıllık pesin ödersen opsiyon yapıyorlar.

Bunlar minik paketler paket ölcekleri büyüdükce rakamlarda büyüyor.

Biz bir cok web sitesinden izin alıp kaynak göstererek kullanıyoruz, izin vermenyeleri kaldırıyoruz, sistemimiz otomatik cektiği icin biraz büyük paketlere abone olmayı secmek zorunda kaldık, ama ajanslara abone olmadan bu iş olmaz, ayrıca hic birinin paneli pek iyi sayilmaz her haberi editör manuel girmek zorunda.

Örneğin ben kişisel ilişkilerimle Lig Tv Maraton Ajansspor gibi bir cok spor sitesinin içeriklerini cekebiliyorum ancak onlar A.A. Geniş spor paketi kullanıyorlar ve oldukca yüksek ücretlerde paketler, o paketi almadan içerikleri cekme şansım malasef yok.