Arkadaşlar bende şimdi bir site var, (imzamdakilerden biri değil) bu sitede Ağustos ayı durumu şu şekilde (sadece 6 günlük Ağustos 1-6 arası)
1-6 Ağustos : 46.70 USD Aya vurursak ayda 224 USD falan bir getirisi var.. Demekki yıllık gelir 2.500 USD falan.. 100 aşağı 200 yukarı desek, 2.300-2.700 arası dolanabilir.
Sitenin PRsi 0 ama son 2 aydır girişler -ve tıklamalarda- böyle ciddi bir artış içinde, sanırım böyle giderse PR 2-3 falan olabilir. Aslında PR'si pekte umurumda değil, daha çok paraya bakıyorum.
Günlük girişleri de tekil 600-700 civarında. Aslında bu da PR gibi, yani umurumda değil.. (Bakınız para hadisesi)
Bir arkadaş inanmıyordu dün çağırdım ofisime, açtım hesapları, açtım dekontları banka sitesinden gösterdim. Biraz sohbet ederken, 10-12 dakika içinde günlük kazanca 2,5 dolar gibi bir para daha eklenince (iyide denk geldi hani) tam olarak inandı ve teklifi patlattı: 2.000 USD
Bu siteyi satsam ne kadara vermem doğru olur? Sizce 1 yıllık getirisi ile nakiti cebe atmak doğru mu yoksa dursun ve durduğu yerde benim cep teli, elektrik , su doğal gaz, digitürk, internet , su vs faturalarını ödemeyi sürdürsün mü?
Fikir verenleriniz bol olsun, teşekkürler.
Düzeltme : 18.05 itibarı ile
1-6 Ağustos : 46.70 USD idi, şimdi baktım 48.24 olmuş...
Düzeltme : 18.25 itibarı ile
49.61 olmuş..
Düzeltme : 19.08 itibarı ile
50,06 olmuş..