Enver, cok sinirlendim...
Bu satisi bana acil acikla. pm gonder. 20.00 ye kadar vaktin var. Yoksa pabuclari degisecegiz. Cok sinirlendim. Ok yaydan cikti. Bundan sonra olacaklardan kesinlikle sorumlu degilim. Daha 18 yasindasin. Hapse girmek icin cok gencsin. Eger doyurucu bi aciklama yapmazsan, dayim yarin savciliga basvuracak.
Saat 20.00 ye kadarda bana aciklama yapmazsan, babana durumu anlatacagim.Yetti artik senin bu sacmasapan hareketlerin. 18 yasindasin, yetiskin gibi davran, basin buyuk belada, hala durumu duzeltecegine, kendini daha kotu duruma sokuyorsun. Senin olan bi mal satilir. Senin olmayan satilamaz. Satmaya kalkarsan, nitelikli dolandiriclik sucu islemis olursun ve 2 ile 7 yil arasinda hapis ile yargilanirsin. Bu site su anda senin degil. Seninle pazartesi gunune kadar parayi getirmen uzerine anlasmistik. Bu site senin degil, borcunu odedigin zaman (yani pazartesi ) senin olacak. Su anda satisa cikarman ahlaki acidan dogru degil, ayni zamanda anayasanin 251 nolu maddesini cigniyorsun ve emin ol beni bu hareketinin cezasini sana cok agir odettiririm. Bu memleket dingonun ahiri degil. Kanun var, nizam var. Eger kanunlara, kurallara uymazsan, cezasini cekersin. Sana ne kadar yardimci olmaya calisirsam, o kadar azitiyorsun. Kusura bakma, ama ben daha fazla cekemeyecegim. Yetti artik.