database repair yapar mısın cpanelden?
2 veritabanındada bazı hatalar verdi ama nasıl duzeltilir anlamadım tabi
birforum_forumbir (166)
tabloyu kontrol et
`post_thanks` tablosunun indeksleri ile ilgili sorunlar
Aşağıdaki indeksler eşit olarak görünüyor ve bunlardan biri kaldırılmalıdır: postid, postid_7
Aşağıdaki indeksler eşit olarak görünüyor ve bunlardan biri kaldırılmalıdır: postid, postid_6
Aşağıdaki indeksler eşit olarak görünüyor ve bunlardan biri kaldırılmalıdır: postid, postid_5
Aşağıdaki indeksler eşit olarak görünüyor ve bunlardan biri kaldırılmalıdır: postid, postid_4
Aşağıdaki indeksler eşit olarak görünüyor ve bunlardan biri kaldırılmalıdır: postid, postid_3
Aşağıdaki indeksler eşit olarak görünüyor ve bunlardan biri kaldırılmalıdır: postid, postid_2
information_schema (17)
tabloları uyarla
Hata
SQL sorgusu:
OPTIMIZE TABLE `CHARACTER_SETS` , `COLLATIONS` , `COLLATION_CHARACTER_SET_APPLICABILITY` , `COLUMNS` , `COLUMN_PRIVILEGES` , `KEY_COLUMN_USAGE` , `PROFILING` , `ROUTINES` , `SCHEMATA` , `SCHEMA_PRIVILEGES` , `STATISTICS` , `TABLES` , `TABLE_CONSTRAINTS` , `TABLE_PRIVILEGES` , `TRIGGERS` , `USER_PRIVILEGES` , `VIEWS`
MySQL çıktısı: Belgeler
#1044 - Access denied for user 'birforum'@'localhost' to database 'information_schema'
tabloyu onar
Hata
SQL sorgusu:
REPAIR TABLE `CHARACTER_SETS` , `COLLATIONS` , `COLLATION_CHARACTER_SET_APPLICABILITY` , `COLUMNS` , `COLUMN_PRIVILEGES` , `KEY_COLUMN_USAGE` , `PROFILING` , `ROUTINES` , `SCHEMATA` , `SCHEMA_PRIVILEGES` , `STATISTICS` , `TABLES` , `TABLE_CONSTRAINTS` , `TABLE_PRIVILEGES` , `TRIGGERS` , `USER_PRIVILEGES` , `VIEWS`
#1044 - Access denied for user 'birforum'@'localhost' to database 'information_schema'
analiz et
Hata
SQL sorgusu:
ANALYZE TABLE `CHARACTER_SETS` ,
`COLLATIONS` ,
`COLLATION_CHARACTER_SET_APPLICABILITY` ,
`COLUMNS` ,
`COLUMN_PRIVILEGES` ,
`KEY_COLUMN_USAGE` ,
`PROFILING` ,
`ROUTINES` ,
`SCHEMATA` ,
`SCHEMA_PRIVILEGES` ,
`STATISTICS` ,
`TABLES` ,
`TABLE_CONSTRAINTS` ,
`TABLE_PRIVILEGES` ,
`TRIGGERS` ,
`USER_PRIVILEGES` ,
`VIEWS`
Kaldırınca düzeliyorsa eklentinin sağlam olanını bulup kullanabilirsin
kaldırdım denedim ama yine aynı hatayı verdi, ki eklentiyi hep kullanıyordum hiç sorunu yok gibi.Tüm eklentileri deaktif ettim aynı sorun var
phpinfo alabilirmiyiz
phpinfo()