Yarışma sonlandırılmıştır. Kazanan; eates. 
Site genel olarak Webmasterların ihtiyaç duyduğu Programlama(PHP,ASP,CF),Tasarım ve Görsel Tasarım gibi konularda VİDEOLU bir başvuru kaynağı olacak. Bu noktada ilham aldığımız site uzmantv.com. Ancak konseptlerimiz tamamı ile farklı.
Bu yüzden kaliteli ve referanslık bir çalışma olacağından emin olabilirsiniz.
Tek kelime olması işinizi kolaylaştırır mı bilmiyorum ama henüz kafamda bir slogan yok. Slogan kısmına " Lorem ipsum dolor sit amet " yazabilirsiniz. (Örnek olarak bu metni veriyorum. Lütfen logolarınıza slogan olarak bunu ekleyiniz.)
Ayrıca bununla beraber kombine edilmiş bir,
header tasarımı istiyorum. Bilakis şu anki headerımdan inanılmaz derecede rahatsızım

Tasarıma uyan,sade ve şık.
Çok fazla kısıtlamaya gerek yok. Gerisi sizin sanatınıza kalmış. Ama maskotlara da hep özenmişimdir. Keşke benim sitemde de olsaydı demişimdir. Bunu kullanmanız bir artı puan getirir ancak,çok da gayr-ı ciddi olmaması gerekiyor

Ayrıca tasarladığınız logolar; Televizyon kanallarında sol üstte veya sağ altta yayınlandığı gibi kanalımızın logosu olacak. Şayet tasarladığınız ana-logo buraya oturtulabilecek gibi değilse benzer şablonda logoyu düzenleyerek bir kanal logosu yapmanız gerekecek.
.org uzantısını önplana çıkartan bir logo olmalı
Ödeme Garanti Bankası üzerinden olacaktır.
EFT/Havale/PTT/Paypal/E-Gold/Alertpay her türlü ödeme şekli mevcut.
Kaliteli çalışmalar istiyorum. Her türlü esnekliği sağlayacağım gibi son başvuru ve karar tarihi 20 Ağustos olarak belirlenmiştir. Amaç,tasarımcılara zaman tanıyarak istedikleri yaratıcılığı sağlamak için önlerine geniş bir zaman dilimi tanımlamaktır.
İyi olan kazansın!