Farz edelim bu projeyi yaptın. Eee ne manası var? Youtube gibi orijinal bir fikir değil bir kere, çünkü senelerce Türkiyede yapılmış birşey bu.
Lotoyu Netten oynatmak senin benim harcım değil. Milyon $'lar harcıyorlar bu sektöre.
Boş hayal bunlar..
Forum sitesi açıp 10k hit almaktan iydir diye düşünüyorum.Türkiye'de yapılmış derken net üzerinden yapıldığını hiç sanmıyorumki bizim insanımızın webcamda birilerini seyretmeye bayıldığını da biliyoruz.Neyse bu sadece akıldan geçen bir düşünce.
Loto netten oynatmak derken sanırım sen sayısal loto kastettin.Halbuki benim başladığım o anlamda loto değildi.Ama yine verilecek bi ödül olduğu için yasalara takıldık.Sonuç olarak sayısal loto vb. hepsi denetleniyor.
Ayrıca ekşi sözlüğüi de ekleyeim bu arada 0dan başarılı olanlar arasına..
Fikirleri uygulamadaki cesaret önemli olan.Zaten 1-2 kişi bu projeleri gerçekleştiremiyeceğimiz için böyle bir konu açtım.Yoksa tek başımıza gidelim yapalım ne var...
Edit:4 ayda 1 milyon dolar kazanan çocuk da ben 1 anasayfa yapıp küçük küçük reklamlarla doldurup zengin olucam dese ona boş hayalelr bunlar değil ne derdin bi de ssen düşün