Alıntı
siz bence bu youtube facebook google isini cok kucumsediniz.Arkadaslar youtube garaj kapisinda acilmisitir(yok oyle bir olay.ufak veletler garajdan zengin olmadi.onlara 100 milyon usd yardim yapildi)
Facebook:150 milyon usd yardim yapildi
google: o zamanlara göre internete yatirilmayacak bir miktar yatirildi(1 milyon usd)
Düzgün sahip cikilmadan site büyümez.Düzgün sahip çikma ise 50-100k usd ile olcak is degil.Artik milyon usd ler gerekiyor.Eger bir gün yolunuz düserde gelirseniz amerikaya,size web sitesi sahiplerinin yerlerini gezdireyim.aylik kirasi 15.000 usd lik yerde grou.ps gezdireyim.bu islerin ne kadar maliyeti oldugunu göstereyim.
Çogumuz ufaklikdan gaz alip bende yapcam falan demisizdir.Hah simdi acikliyorum.Hersey yalan hersey hayal.Buyuk site yapmak buyuk adamlarin isi.veya cok zeki adamlarin isi(sahip cikan olursa.)
Youtube facebook gibi ifadesi yanlis yani
Hayali ihracat dan içeri sokcaklar valla.Neden yazdim bunlari?Çünki forumda hayal kuran çok insan görüyorum.Uyan artik süpermen internet sektor oldu.Doganlar,kartallar geliyor..Sen hala elindeki wordpress oyuncaginla oyna ,kafanda yahoo nun hayaliyle
permaximum (yazilanlarin cogu sana degil)
belki facebook youtbe tarzı birşey değil ama bölgesel Türkiye açısından hala bir çok proje geliştirilebilir.
Alıntı
Çogumuz ufaklikdan gaz alip bende yapcam falan demisizdir.Hah simdi acikliyorum.Hersey yalan hersey hayal.Buyuk site yapmak buyuk adamlarin isi.veya cok zeki adamlarin isi(sahip cikan olursa.)
büyük adamların işi olsa örnek vermek gerekirse, aydın doğan türkiye yetinmez dünya internetinide sömürmek isterdi . doğru maddi açı çok önemli ama olayın maddi yönü ile bittiğine inanmıyorum. o kadar büyük firmalar film şirketleri site açtı ama çoğu bir halt olamadı