KATILSANA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayacağınız Domainlere Teklif Verip İnsanların Zamanını Almayın.
15 Dakika Boyunca 2 Liranın Pazarlığını Yapıyor ve Sonrasında da Yarın Olursa Olur. Olmazsa Olmaz.
PR3 PR4 Satan Sadece Siz Değilsiniz Diye Anlamsız Bir Cümle Kuruyorsunuz.
Unutmayın ki Tek PR3 Müşterisi de Siz Değilsiniz.
Yaptığınız Kesinlikle Saygısızlık...
Olumsuz Itrader Kullanmıyorum.
Ama Kullanmayacağım Anlamına da Gelmez.
sizin yaptıgınız terbiyesizlık benım tek istediğim pr3 bir domaindi ve arkadaşınızın bana onerdıgı domain için anlaştık ve siz dediniz kı arkadaşım o arkadaşın domaini bunlardan birini seç al dedin ve ikiletmeden domaini değiştirdim ve net işinde bana yardımcı olan Allback e (domain alımı satımı hosting banka hesapları) konsunda yardım edıyor kendısıne havaleyı bugun yaaprmısın ddim ve kendısı evde olmadıgını ve ancak yarın yollayabileceğimizi soyledı. . bu arada arkadaşın yazdıgı gibi yarın olursa olur olmazsa olmaz gibi bir cumle kurulmadı sadece satışı yarın yapabilirmiyiz diye sordum.kendısıde olmaz diye sordu bende nedenını sordum ve kendısı olmaz dediğinde ise birtek pr3 domain satan siz değilsiniz ben size domain seçme konsuunda bu kadar yardımcı oldum istediğim domaini değil sizin seçtiğiniz domainlerı aldım ve birtek isimtescidlde hesabım var bu domainler ıcın baska firmadan hesap açtıracagım bunun ustune olmaz deyınce gereksız bir şekılde -itirader kullanacagım diyor istediğin kadar kullan ve şunuda soliyim sizin yaptıgınız terbiyesizlık. .vede denildiği gibi pazarlık 15 dk falanda surmedı 2 domain 44 ytl yapıyordu ve bende arkadaşım duz yapalım 40 olsun dedım kendısıde kabul ettı denıldıgı gibi 15 dk falan pazarlık yapılmamıstır kı 4 ytl ıcın 15 dk pazarlık yapmam
terbiyesiz ve saygısızsınız. .