Godaddy'e has bir sorun değil bu, çünkü tucows'da da delete işlemi yapamamıştım. Aynı hatayı alıyordum.
Elimde bir hosting paketi var ve bu NS'lerini silemediğim domainimi oraya addon domain olarak ekleyerek yeniden kullanmak istiyorum. Ancak NS1 ve NS2 leri silemediğim için addon domain de ekleyemiyorum. Burada karşılaştığım hata mesajı da şu:
Error from park wrapper: ********.com is owned by another user.
Bunu düzeltmek için godaddy panelime giriyorum. Host summarı kısmındaki NS1 ve NS2 ler alt alta duruyor. Yanındaki DELETE butonuna bastığımda işlemi uygulamaya koyuyor ve ardından FAILED mailini gönderiyor.
Error: nameserver association prohibits operation For assistance
Godaddy nin bana yazdığı ise: "Eğer bir nameserver kaldırmak istiyorsanız, soruda olan nameservera işaret eden başka bir domain isminin olmadığından emin olmaya gereksiniminiz var."
AMA NASIL?
"Eğer,o nameserver'ı kullanan domain isimleri varsa o domaindeki nameserverları değiştirmelisiniz ki Nameserverları delete edebilesiniz." Ama o domainleri nereden bulacağım, bulsam bile bana ait değillerse nasıl değiştirteceğim

Aklım allak bullak oldu, anlayamadığınız yer varsa dilim döndüğünce daha detaylı anlatmaya çalışırım.
Lütfen yardım.