UmutCandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçümsediğiniz Üniversite, bugüne bugün diploması Avrupa geçerliliğine sahip dünya da çok önemli bir sıralama ve saygı mertebesinde olan bir üniversitedir.
Sizin çıkıp burda bu şekilde "çocukca" karalamanız ve wikipedia hakkında bu tip "acıması" yorumlar yapmanız çok komik.
Resmi olup olmadığını ispatlamak bana düşmez ben sadece kendi okulumda ve bir çok okulda daha resmi kaynak olarak geçerliliği olduğunu aktardım.
Avustralya'da ders olarak bile okutuluyor.
Şimdi de "ad hominem" yöntemlere başvuruyorsunuz malesef. Aslında bu üslup karşısında cevap vermeyi doğru bulmuyorum ama madem başladık; bitireyim.
Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni küçümsediğim cümleyi bana gösterebilir misiniz? Sizin bir üniversite için saygınlık kriteriniz nedir? Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin diplomada denklik kuralı onun dünyada çok önemli olduğunu nasıl ıspatlar?

"Çocukça" dediğiniz şey burada kendi argümanlarımı sıralıyorum ve sizden de aynı argümanları talep ediyorum sadece. Bunu yapamıyorsanız hiç olmazsa "benim fikrime göre" deyin de tartışmaya devam etmeyelim olmaz mı?

Resmi olduğunu iddia ediyorsanız bunun hakkında daha çok şey biliyor olmalısınız. Ben size resmi olmadığını, olamayacağını gösteren deliller sunuyorsam siz de hiç olmazsa tartıştığınız insana saygı duyarak bunu yapmalısınız. Tabi ki amaç sadece bir laf söyleyip altını doldurmak gereği hissetmeden devam etmekse sizin tercihiniz.

Her neyse;
Wikipedia'nın bir kez daha internet adına önemli bir proje olduğunun altını çizerek kapatayım bu muhabbeti. Umarım ben şüphelerimde yanılıyorumdur ve umarım siz haklısınızdır. Zira temiz internet hepimizin ihtiyacı.