permaximum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi konusu sorun olması gayet ilginç olur.Türkiye'de bi tek domain satışlarından vergi alınamıyodu da sıra ona geldi sanki... )
Bana domain ve web sitesi satışlarını denetleyen ve bu satışları hangi kanuna göre vergilendirdiğini belirten bir kurum adı söylersen memnun olurum
Güzel arkadasım rakam yüksek, 100 Bin YTL üstü rakamı hesabında tek havale/EFT de sokarsan kambiyo rakamını aşmıs oluyorsun buda hesabının
incelenmeye gitmesine sebeb oluyor, hesabın incelenincede dolayısı ile yurtdisi geliri olarak gösterirsen %20 kişisel gelir vergisi ödersin.

Ayrıca Kemal Unakıtan acaip calisiyor, Kambiyo rakamlarınıda aşağıya cekmeye basladi son rakamdan emin değilim.

Bi şirketiz vergi ödüyoruz, şirketimden kendime bile yüksek rakamda para cektiğimde bile kişisel gelir vergisi ciktiğini biliyormusun ?

Devlet kek olabilir ama tahmin ettiğin kadar da değil.