ortalama 150 diyelim.. 150 sitenin sadece 10-15 tanesi mysql kullanıyor diğerleri salt html siteler.5mb bile tutmuyor. bunların dışında sadece 3 site var fazla bw yiyen ve kullanılan. maillerin gitmemesi sql lerin N/A olarak gözükmesi. Merkaınızı gidermek için siz de test edebilirsiniz. Dakikhost' a çamur atmak mahiyetinde değilim. Hizmet olarak iyi olabilirler amma velakin benim bulunduğum sunucuda haberim olmadan 4 kere backup yapıldı. Bir kaç siteye veri girişi yaptırıyorum aradan kısa bir zaman sonra tüm veriler gitmiş. Niye ? Önceki haftaya backup atmışlar. Bundan niye benim haberim olmuyor. Bunlar 150 küsür sitenin resellerde barınmasından mı kaynaklanıyor
Müşterilerin her zaman şikayet hakkı vardır kardeşim. Öyle çıkıp da şikayet hakkın yok senin diye kimse diyemez. Senin dediğin Tüketici Kanunlarına da aykırı. Dakikhost da biliyor du o kadar sitenin bir resellerde olacağını. Onların demesi gerekiyor bu kadar olmaz vs diye. Ben adamlara ısrarla sordum bu durumu. Onlar da okeyledi birşey olmaz takır takır çalışır. Biz en iyi ve en güvenli firmalardanız dedi.. Eyv. en güvenli firmalardan ftp 'ye dosya atarken bile ban yiyorum. vsvsv bölye uzar gider. Burada sadece görüşlerimizi yansıtıyoruz. Sizler dakikhost ile performanslı çalışabilirsiniz ama ben çalışamıyorum.