öncelikle konuyu hortlattığım için çok özür dilerim. konuyu yeni gördüm. ve ben de o zamanlarda kendilerinin müşterisiydim. gerçekten de ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlardı. sunucunun nixcon datacenter den taşınmasından 2 gün önce başka birinden haberim oldu. kendileriyle arayıp görüştüm. panik yapmama gerek olmadığını söylediler. yine de yedeklerinizi alırsanız iyi olur dediler. bende teşekkür ederek görüşmemi bitirdim. taşıma gününden 1.5 gün sonra sunucumun ip adresleri geldi ve hiçbir sorun olmadan kullanmaya devam ettim. ip adresleri için RIPE den ip beklediklerini bildirdiler. onları da 1 gün sonra aldım. sonra da sadece sunucuları raflara dizdikleri için 1-1,5 saat kesinti yapılmıştı. daha da o günden sonra hiç sorun yaşamamıştım. peki niye bıraktın diyen olursa söyleyeyim. PasaKO adli Knightonline oyununun sahibiydim. oyun popülerliğini yitirdiğinden dolayı gelirimiz azalmıştı. sunucu ücretini ödeyemedim. kapatmanarını istedim. bana dediler süre verelim idare ederiz sizi hatta ücret istemeden sunucu fazladan 10 gün daha açık bırakıldı. kullanmasam da girip kontrol ediyordum acaba kapattılarmı kapatmadılarmı diye. Osman bey'e, Ahmet bey'e, Volkan bey'e ve diğer tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. şimdiye kadar çalıştığım en iyi firmaydılar.
Osman bey herkezi idare eder.Çok anlayışlı vede sorunsuz bir firma kimse panik yapmasın demişti.Gerçekten 2 gün sonra bütün sunucular aktif bir şekilde çalışıyordu.
Tebrikler !!!