medya beşiktaşı küçük düşürebilmek için elinden geleni yapıyor.
resmen 3 büyüklerden beşiktaşı atma kampanyası başlattılar ve her önüne geleni beşiktaşa karşı haber yapıyorlar.

örneğin şu kavga olayı. zamanında galatasaraylı futbolcularda kavga etmişti hemde saha ortasında herkesin gözü önünde o zaman toraman-üzülmez kavgası kadar büyümüşmüydü bu olay.

tamam ben de şu anki beşiktaş yönetimine karşıyım. beceriksizlikleri aşikar ama bunu her dakika kullanarak haber yapıyorlarsa ben art niyet ararım.
shildenfeld'in gitmediğini istanbulda idman yaptığını herkes biliyor. shildenfeld ile sözleşme feshi konusunda anlaşılamamış ve seric'ten rica etmişler.
adam da kabul etmiş boşta kalma ihtimali olduğunu bile bile helal olsun seric'e böyle bi insanlık yaptığı için.

uzun zamandır spor gazetesi almıyorum. zaten fanatik gazetesi okuyanlar bilirler ne kadar yer ayırıldığını beşiktaşa.
beşiktaşlı arkadaşlara da tavsiyem o taraflı gazetelere para kazandırmasınlar.