Madem ki hem sosyal hemde sanal istiyorsun sana önerim .
mersin.com
mersin.net
İsimlerinden birisini alıp geniş içerikli bölgeye hitap eden bir site yapmanı öneririm geliri hemde çok yüksektir aslında Türkiye'de en iyi parayı kazanan siteler bölgesel sitelerdir nüfusa bağlı olmakla birlikte hitleriniz 50-100bin kişiyi bile geçmese'de size çok kazanç getireceğini söylebilirim ..
Mersin ile ilgili haber sitesi kurup alt alan adlarıyla sosyal yaşam sitesi olmakla birlikte emlak,ilan,oto,ticaret,rehber, gibi olmak üzere açacağın sub domainler ile birlikte iyi bir gelire sahip olabilirsin.
En önemliside sana prestij kazandıracaktır mersinde seni parmakla göstereceklerdir bürokratlar sizinle görüşmek için randevu bile talep edeceklerdir.
Sitenizin en çok para kazandıracağı dönemler ise mahali seçimler ve yerel seçimlerde alacağınız reklamlar ve yapacağınız haberler olacaktır.
Bu 40.000 YTL 2 yılda 100.000 YTL çıkartabilirsiniz tabi bu benim görüşüm 100.000 ytl çıkartamassanız bile sermayeniz erimez yerinde duracaktır ..
Mersin.com veya mersin.net satın alarak başlayabilirsin hem sanal hem sosyal bir site olacak .
Mersin.com dergisi gibi birçok aktif çalışma yaparak ismini duyurabilir insanların güvenini sağlayabilirsin iyi bir prestij sağlayabilirsin... Bu sana kalmış arkadaşların çoğu forum kur vs gibi sözler etmişler istersen bu domain alt subdomain açarak birden çok siteye sahip olabilirsin hem tanıtım yaparsın hemde reklam gelirin yüksek olur reklam vereceğin kişileri gerçekte görürsün ve gider anlaşma yaparsın..
Bildiğimi ve gördüklerimi ,tecrübelerimi yazdım ..
Saygılarımla..