Yazıyı okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Şu sıralar kafam çok karışık insanlar hep kendini düşünüyorum başka birilerine kazık atma derdinde. Bu olayı akrabalarda ilk teyzemlerde yaşadım teyzem sürekli annannemlere geliyor yiyor içiyor kalkıyor her haftasonu orda eniştem sürekli bi yerlere emreder ilhan su getir 2 tane kızı var bende söyle onlar getirsin diyorum. Bakkala gidiyorsun hemen benim yanımda para yok s ende varmı diyorlar. Bunlara baya uzun süredir alışmıştım ama dayım dada buna benzer olaylar çıktı.

Köye gitmiştim köyün merkezine gittik aburcubur alıcaktık markete giricez dayım banada bi popkek alsana dedi bende tamam dedim. Girdim alıyorum aburcuburları baktım popkek yok dayıma söyledim dayım içeri girdi ozaman popkek yerine başka birşey alırız dedi. Bi başladı yengen şu eticinleri seviyor ondan alalım dedi 10 tane ondan aldı birde bunların bi sküvisinden aldı 6 tane eti puf aldı aldıda aldı azım açık kaldı sözde bi kek yerine başka birşey alıcaktı bi girdik kasaya 16 ytl bendede 20 ytl vardı 4 ünü internete vermiştim 16 ytl kalmıştı hepsini markete verdim dayımda ben veriyim v.s demiyor. Tamam oldu bitti. Köyden gelirkende:

Mola yerine geldi otobüs annem bir çorba alıcaktı dayımda geldi bende bişeyler alıyım dedi ködfte aldı pilav aldı çorba aldı aldıda aldı yani 15 ytl masrafı tuttu cebine baktı para yok aaa bende para yok dedi sen verirmisin diyor ama bunu bilerek yaptığığına kesinlikle eminim tüm paralar yengemdeydi biliyordu ondan para almadı geldi bizden aldı.Tualettede aynı olayı yaptı.

Artık ben napıyım böyle çıkarcı insanlarla yanlarına bile yanaşmak istemiyorum.