tecnohalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben siteye üye değilim, ayrıca merak etmeyin acemi biriside değilim ! Gelen mailler superteklif'ten geliyor ! superteklif[at]superteklif.com adresinden geliyor... Üye olmadığım halde 3 mail adresimede geliyor ! Sorun bu hadi birine üye oldum diyelim, üye felan değilim zatende 3'üne birdenmi geliyor :S Demek istediğim şey bu tamam bu kişiler işlerini böyle yapıyor spam mail ile yapıyor ancak mailin altında ;
Mesaj alma ayarlarınızda değişiklik yapmak ya da iptal etmek için tıklayın.
Listeden çıkmak için lütfen tıklayınız.

diyor. Kurtulmak için defalarca tıkladım çıkan sayfa üye giriş sayfası : https://www.superteklif.com/SuperUye...Ayarlarim.aspx
Ayrıca süper teklif üyesimisiniz yada neden savunuyorsunuz bunu anlamış değilim....
Teşekkürler
Üye olduğumu daha önceki mesajımda yazdım. Ama açıklamam sadece süperteklif üzerine değildi, genele hitap eden bi açıklama olmasına çalıştım. Amacım savunmak değil doğru bilgi vermek.

Alıntı
superteklif[at]superteklif.com adresinden geliyor..
Hangi adresten geldiği önemli değil. İstenirse admin@google.com adresinden de isteyen herkes mail atılabilir. Zor bişey değil. Spam yapanda o adres üzerinden gönderiyor olabilir.

Ama size gelen mailler muhtemelen şu şekilde geliyor:

Süperteklif üyesi olan biri ; hesabına giriş yapıp davet gönder bölümünden e-posta ve şifresini yazarak kişi listesinin tamamına davet gönderiyor. Aynı facebook,myspace gibi. Ve bu gönderilen mailler posta@ veya superteklif@superteklif.com adresinden gidiyor. Yani orada size gelen mesaj arkadaşlarınızdan veya sizin adresinizi kendi kişi listesine ekleyen birinden geliyor.

Alıntı
Listeden çıkmak için lütfen tıklayınız.[/URL] [/B]
diyor. Kurtulmak için defalarca tıkladım çıkan sayfa üye giriş sayfası :
Siz üye olmadığınıza göre listeden çıkmak gibi bir işlem yapamazsınız. Listeden çıkmak için önce o listeye üye olmanız gerekiyor. Son olarak şöyle bir ihtimal aklıma geliyor: Birileri süperteklifden gelen mailleri size yönlendirmiş olabilir. (Gmailde bunu yapmak mümkün)

Hala ,ısrarla yazıyorum ki süperteklif üye olmayan birine reklam maili göndermez. Kaldı ki üyeler bile kendi profillerinden ne tür reklamların geleceğini ayarlayabiliyor.

Eğer siz gönderildiğini düşünüyorsanız bu konunun araştırılması için kendilerine mail gönderebilirsiniz. En kısa sürede ilgileneceklerdir.