Arkadaşım üye falan değilim bilmiyorsun bari yorum yapma önce bir sor üye falan değilim ! Bu halde mail geliyor ve rahatsız oluyorum...
eğer üye değilsen o mailler süperteklifden gelmiyordur. Üye olmayan birilerine süperteklif mail göndermez.Birileri alt üyelerini çoğaltmak için spam yapıyordur.
Alıntı
arkadaşlar benim derdim şu, hergün posta kutumu açtığımda en az 10 mail superteklif.com
Zaten ayda 10 maili zor gönderiyor adamlar. Ben uzun zamandır üyeyim ve gelen mailleri çok iyi biliyorum.Günde 4 mail bile gönderdiği olmamıştır. Dediğim gibi size gelen mailler, diğer kullanıcıların gönderdiği davetlerdir. Bunları şikayet ederseniz gerekli işlem yapılır.
Alıntı
Böyle saçma birşey olabilir mi yaa ? Davet linki gönderen kullanıcıyı şikayet edeceksin SüperTeklif'e ve o da o kişinin üyeliğini kapatacak öyle mi ?
SüperTeklif zaten davetle link gönderen siteye en çok üyeyi kazandıran davet eden üyelerine hediye veriyor ödül veriyor neden bahsediyorsunuz siz ?
Spam yapmak ve tanımadığın kişilere davet göndermek yasak!
Son olarak süpertekif spam yapıyor diyen arkadaşlara...
Ben reklam içerikli maillerin geleceğini bilerek ve isteyerek üye oluyorsam onların gönderdikleri mailler neden spam olsun ? Rahatsız olacaksanız üye olmayın!!! Kullanım sözleşmesini kaçınız okudu ?
Her gün ptc,pts sitelerine veya gruplara üye oluyorsunuz. Onların gönderdiklerine spam diye yok , olmaz da zaten. Ne amaçla üye olduğunuz ve sonrasında ne olacağını iyi biliyorsunuz. Bu tür servislere üye oluyorsanız ayrı bir mail adresi kullanın.
Bende
facebook,hi5 gibi davetlerden rahatsız oluyorum ama bu spamdır demiyorum. Kaçınız bu tür siteler spam yapıyor diye konu açtınız. Söylediklerimi kabul etmeyenler çıkar ama işin doğrusu bu.