Valla 1 aydır uğraşıyorum bu lamerle. Normal bir useri admin yapmış bugünde. Ama vbulletin admincp 'ye girememiş. Panel kullanım loglarına baktım o user panele girip işlem yapmamış çünkü admincp klasörüm şifreli. Büyük ihtimal phpmyadminden kullanıcının id'ini değiştirip admin id'i atıyor kullanıcıya. Cpanele de giremiyor, girseydi ordan admincp şifresini kaldırıp panelede girerdi. Tek yaptığı phpmyadminden benim admin şifremi değiştirmek, başka bir admin eklemek. Forum kategorilerine iframe eklemek vs.
1) mysql 'i nasıl kapatırım.
2) Kullanıcı şifresini değiştirsem sorun olurmu? Bunun için kullanıcıyı silip tekrar eklemem lazım ve sonra db ile birleştirmem lazım. Forumun db'sine zarar verirmi bu.
1) mysql i kapatırım derken sanıyorum uzaktan erişim için kendi panelime baktım şimdi, uzaktan erişim standart olarak kapalı, ip ekleyip izin verebiliyorum.
2) Kullanıcı şifresi derken sanırım vbulletin mysql kullanıcısından bahsediyorsunuz, şifre ve kullanıcı adını değiştirirseniz; vbulletin in ilgili ayar dosyasında gerekli düzenlemeyi yapmalısınız. Forum veritabanına zarar gelmez, yanlış birşey yapmazsanız tabi.