arkadaşlar bilmediğiniz birşeyler hakkında yorum yapmayın o parayı yiyyen yok ufacık resimleri ben almam örnek site ortada bana gelen resimler !!
bu arada ilk defa itreader - aldım hayırlısı bakalım bbi kere riski göze almanız gerek bende zamnanında 5000 içerik girecektiöm birine 2000 girdim bir hafta sürdü wkipedia tarzı bi yerdi canım sıkıldı yani 1 haftada anca 2000 girdim baktım olmuyor yapamıyorum çekildim parada almadım yani bazı şeylerde risk alın burada ben yatırım yapmak için resim istedim ama sitem sand olabilirde ben bu riski alıyorum ama bu karşılıklı olduımu tadından yenmez senin burada kimseninm parası gitmedi bi mal satılıyordu bende baktım mal iyi değilk almadım her konuma mesaj yazılıyor yine anlayışlı oluyorum sırf bayansınız diye ama bu kadarda çarşamba pazarı yapılmaz her konuya mesaj itreaderler bak benimde hakkım var itreader kullanayım - almadığım itreaderlerin sayısı inanın 100 dür belki binlerce lira alış veriş yaptım ama bu kadar anlayışsız bir ticaret görmedim ben sadece alamam dedim bu ürünü risk almayı bilin iş yapıyorsunuz kendi başınıza size - treader vermiyorum o sattığınız avatar gibi şeyleride almıyorum.
Burda size laf anlattığımı gören r10 üyeleri sabrımı kutlayarak bana + rep veriyor repllerime bakın isterseniz bu gün sırf size olan sabrımdan dolayı + rep dahi aldım.