Merhaba arkadaşlar. opt. hakkında bir sorum olucak.
Ben zaman buldukça yeni wordpress yada ücretsiz bloglardan açıyorum ( blogspot , bloggum ). Açtığım bu blogların başlık ve açıklamasını kısa tutup kesinlikle spam yapmıyorum.
Sık sık orjinal yazılar ile güncelliyorm, kesinlikle kopya hiçbirşey olmuyor. İstediğim kelimelerde yavaş yavaş yükselirken ufak ufak backlink almaya başlıyorum.Şimdi çoğunluk az backlink al sorun yaşamazsın diyecek, tahmin ediyorum
. Fakat benden daha kısa sürede benden daha cok backlink alanlar hiçbir sorun yaşamıyor.
İlk backlinki 2 hafta geçtikten sonra alıyorum.4 5 gün sonra birdaha. Sonra biraz daha sıklaştırıyorum. Birüsürü pr2 pr3 sitem var , yavaş yavaş onlardan link veriyorum ( siteler kesinlikle çöp değil, onlarda orjinal içerik ve link cıkışları cok az ) Ama söylediğim gibi her seferinde istediğim kelimelerde çok geriye düşüyorum. Yazmayı çizmeyi bırakıyrm sonrada.
siteadı.com şeklinde aratınca ilk sırada cıkıyor , yani bomb olduğundan şüpeliyim aslında ama önceden 2. sayfada olduğu kelimede bi anda 60+ sayfaya düşüyor. Yanlışım nerede ,yardımlarınızı bekliyorum.
Not: 1 yada 2 sitede değil , genelinde böyle oluyor. Arada iyi hit kazanıp kendini kurtaranda oluyor

ama mlsf genelde böyle..