Wordpress'ler Joomla ile olacak iş değil arkadaşlar. Oturup kodlama çalışacağız,yeri gelirse tasarım.İçerik zaten özgün olacak.
Tam anlamıyla özgün ve GERÇEK proje böyle olur.
Ben buna katılmıyorum. Bildirgeç in bir kalitesi var mesela. joomla filan yani makale yazarlığı başka örnek, Tamindir gibi siteler başka örnek. Ben tamindirin iyi birt site olduğunu ve uğraşıldığüının farkındayım. Ne de olsa ne akdar çok kazanırsan okadar çok harcarsın ysonuçta. Ama bunlar bir sitenin hile yapmasını etik kılmıyor. Sorun kıskanmakta değil.Bende spam yapsam oturup bir ayda 100bin kazanırım. Türkçe değil yabancı içerikle. Ama bir ay sonra banlanırım. Belkide hesabıma el konur. Sonra ömür boyu sabıkalıyım. Bizim adsense Türkiye ne işini doğru düzgün yapıyor ne işinden adam gibi anlıyor. Ama adamlarda biraz bunlamışlar hep hile hep hile.
tamindir çok kazanıyosa ofiste tutar adamda. Burda birçok insan düzgün ve etik yolalrla para kazanmaya çalışırken bunları görüpte yoldan çıkıyolar. Çünkü adamlar bunlar ve bunlar gibiler yüzünden para kazanamıyolar. Türkiyeden onlarca reklam firması kaçmadımı.