Merhaba..

Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığımız bir projenin yapım aşaması sona erdi ve artık siteye üye kayıtları başladı.

Projeden kısaca bahsetmek gerekirse: Proje ile yüzlerce üye ve binlerce yazıyla bir roman yazacak. Her hafta gönderilen yazılardan bir tanesi seçilerek romana eklenecek. Böylece yaklaşık 1 yıl sonra binlerce yazı arasıda seçilmiş, 50 yazarın yazılarıyla oluşmuş bir roman tamamlanmış olacak.

Romanlar uygun görülürse basılacak ve elde edilen kâr Kimse Yok mu ve Deniz Feneri gibi bakanlık onaylı yardım kuruşlarınca yardıma muhtaç insalnara ulaştırılacak ve makbuzlanacak.

Proje hakkındaki ayrıntılı bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin.

Anonim Roman • Türkiye'nin Romanı • En Çok Yazarlı Roman veya Anonim Roman • Türkiye'nin Romanı • En Çok Yazarlı Roman

Proje Sponsorluğu: Projeye her şekilde sponsor olabilirsiniz. Lütfen bizimle iletişime geçin. anonimroman@hotmail.com

Web Tasarım ve Kodlama: Sitenin tasarımı tarafımdan yapılmış olup, kodlaması bu forumdaki adıyla darbetim (www.darbetim.net) tarafından yapılmıştır.

Proje hakkında görüş öneri ve yorumlarınızı lütfen bu başlıktan veya admin@anonimroman.net adresinden elektronik posta ile bize ulaştırın..