geçiniz bunları, ben aldığınız/aldığımız her oyuncuyu değil, elinizde patlayanları belirttim. Eğer aziz yıldırımdan önce fenerbahçe yoksa, demekki şimdi var. Fenerbahçe şuan var ise, BJK yok. Kendi başkanına küfür eden bir taraftarı kim ne yapsın. Çarşı kapanmış açılmış E yani mesai saati dolunca her çarşı pazar gününü kapalı geçiriyor

Ha bu rep olayını eskiden hack siteleri kullanırdı. hani rütbe gibi görüyorlardı. Bugün ben burada itrade'si bile kuvvetli ***********(lar) biliyorum Ve yine eşinden dostundan itrade dilenip yeşillendiğinde ahkam kesenleride.

Manuel, ben sadece bir mesaja cvp vermek için yazdım onları. yani kişi kendi yapmamıştır boş transfer konuşur ama var diyorum. enke'den örnek verirken sende ailton, del bosque örneğini unutma. Genel örnekleri vermedim, arkadaş fb'nin bjk'den yaptığı hatalı transferleri söylemiş, bende bjk'nin fb'den yaptıklarını dile getirdim.

Suç bizdeki sohbet bile etmesini bilmeyen insanlarla aynı konuda yazışıyoruz. (her ikinizde dönüp baştan okuyun konu emre'mi yoksa kendi takımınızı övmemi görürsünüz)