SrcnCkr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güncelleme: eğer sindiremiyorsan off-topiğe girmeyeceksin. burada herşey konuşulur görüşülür. kimden -rep geldiğini bilemiyorum 2-3 gündür hep radmin tarafından görülüyor ama o kişi sanırım biraz özürlü. aç kimliğini ben sana akşama kadar +rep atayım çocuklaşmanın anlamı yok. rep, itrade ile mi ölçeceksin beni
Ne bu agrasiflik , bu asabiyet ?
Ben " -rep " vermiş olsam kocaman harflerle yazarım ki " bLeedCry " diye.. Çocuk muyum senden filan kimliğimi saklayacağım..

Bu yukarıda ki mesaj bana yazdığını varsayarak yazıldı , direk üzerine alınma..

Ayrıca senin takımını çekememe gibi bi' olayım neden olsun ki ?

Topla bakalım bugüne kadar Beşiktaş ve Galatasaray'dan aldığınız oyuncuların sayısı Türkiye'de hiçbir kulüp arasında yapılmış transfer sayısına erişemez..

Aziz YILDIRIM'dan önce Fenerbahçe diye bi' kulüp mü vardı ? Esamesi bile okunmuyordu be ! Anca Kemalettin , Uche filan oynatıyordunuz ya da bizim artık jubile yapmaya yaklaşmış topçularımızı transfer bedeli ödemeden alıp oynatıyordunuz , şimdi kalkmış bana diyorsun ki sizde bizden aldınız..

Toplasan Karakartalın fenerden aldığı oyuncu sayısı 10'u geçmez.. O da rezil başkanın yüzünden yoksa yine aldırmazdı bu taraftar Fenerden filan topçu bu kulübe..

Herneyse..