cevahir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birlik olmamız gerekir ve kardeşimize yapılan saldırıyı kendimize yapılmış saymalıyız.
kardeş mi? Osmanlı tarihini okumanı tavsiye ederim. Osmanlı İslamın "ekseni "iken kardeş iran neler yapmış bi oku. ben hiçte kardeş bi iran görmedim, yaptıkları 1 kardeşlik örneğini söylermisin? hangi haçlı savaşını iran durdurmuştur?

Medine İslam Devleti kurulduktan sonra fetihlerle ve katılımlarla ; İran,Mısır,Kuzey Afrika,Suriye,Türkistan gibi bölgeler içde bağımsız dışta bağımlı devletler oluşturmuşlardır.
Türkiye Cumhuriye ti de dahil olmak üzere hiçbir Türk devleti bağımlı olmamıştır, olamaz, kabul etmez. Kanla alınmış bir bağımsızlığı lafta veremeyiz. içte de dıştada bağımsızız ve ilelebet de böyle kalacaktır.

Peygamber Efendimiz(saa) İslam Devleti kurmuşmudur? - Evet.
Demek ki bu Allahın emrimidir ? - Evet
Peygamber yaptığı için bu bir Sünnetmidir ? - Evet.
Uzatmaya gerek varmıdır? - Hayır.
Vesselam.
bu cümleden islam devleti kurma hayalinizi görüyorum, ve bu ciddi bir suçtur. islamda sünnet olan (olup olmadığını tartışmayacağım) bir şey şu an T.C. kanunlarında ağır bi suç olabilir.

islam ı önce bireysel olarak üst düzeyde yaşayın, yaşatın sonrası zaten gelir. bireysel olarak islamı yaşamayanlardan, bilmeyenlerden kurulacak bi islam devleti ya taliban olur yada iran.