Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir atasözü var da, hakikaten ağır kaçar burada söylersem. Dr.Wave açık açık diyor ki ofis çalışmalarımız var, telefonlar değişiyor, ondan dolayı bir kaç gündür geç yanıt veriyoruz, bir kaç gün daha sürecek. Ama siz yani resmen AktifBilişim'i özellikle karalamaya çalışan birisiymiş gibi çaba gösteriyorsunuz. Hem o konuda, hem de böyle yeni konu açarak. İyi niyetinizden şüpheliyim, amacınızın başka gibi geliyor bana. Dr.Wave bu kadar açıklama yapmışken, geçici bir durum olduğunu ve ofis çalışmaları sebebiyle olduğunu söylemişken, bunu görmezden gelmek, hiç umursamamak ve normal bir zamandaymış gibi yorum yapmak bence çok yanlış ve çok çirkin!...
ticket konusunu anlıyorum arkadaslar.
Hayır. herhangi bir karalamada sözkonusu değildir. Hizmet aldıgım şirketi neden karalamak istiyeyim? bununla ne kazanabilirim? Ben rakip bir şirket olsam belki dediğinize hak verirdim. Ancak ne rakip nede başka birşeyim. Saadece hizmet alan birisiyim ve yaşadıklarımı dile getirdim.
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi hesabın sahibisiniz ? Dr.Wave bu konuyu gördüğünde kime cevap vereceğini biliyor mu ?
Evet biliyor.
RommY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerekli açıklamayı burdada yapmış ali bey
3 aydır ali bey'le çalışmaktayım sitelerim 3 ayda en fazla 1 saatten az kapalı kalmıştır koskoca 90 günde 1 saat
ticket konusundada açıklama yapılmış
yani ben şöyle diyim ali bey bu piyasada işini adam gibi yapan sayılı kişilerdendir.
bu güne kadar sorunum olmadı bu küçük sorunlarıda kafama takmıyorum çünkü gerekli açıklama yapılmış durumda inşallah senin için hayırlısı neyse o olur RecomeBack
ben bu 1 saat kapanmayı son 3 günde yaşadım RommY.
BarCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk defa aktif bilişimden şikayetçi olan birini gördüm
Tabiki birkaç eksi yüzlerce artının yanında hiç gibi kalıyor. Ancak son 3 gündür yasadığım sorunları ben biliyorum arkadaslar.
anarschi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet dünden beridir sorun var..Ping de almıyor benim siteler..Msnde kafamı şişirdiler okulun forumu vardı..Sorun uzun sürecekse başka yere taşıyım siteleri...
Ref: https://www.r10.net/reseller-hosting/...ml#post2238803
€gemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14.30 Sitelere Erişim Saglanamıyor kısa bir sorundur diye bekledim ama 25 dk gecti henuz sonuc yok aktif bilisim uzerınden ticket açma şansım olmadıgı icin buradan yazdım ....
Kolay Gelsin
------------
Destek Gittikce Düşmeye Başlıyor
Telefonlarlara cevap Verilmiyor .... -1
Msn den Online Destek Yok ..... -1
İnş bunlar Kalıcı Sorunlar Deildir...Olmamasınıda Temenli Ediyorum
ref:https://www.r10.net/reseller-hosting/...ml#post2200298
Ticket olayını anlıyabiliyorum. Ofis taşınıyor. Ancak kesinti olayını anlıyamıyorum. Tam kesinti sırasında alibeyin cepte kapalı olunca nasıl bir durumda oldugumu anlıyamazsınız =)

Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hafta içi ofis çalışmalarına denk geldiniz sizi yada bir müşteriyi suçlamıyorum elbet, fakat o kadar yoğunduk ki tam olarak sunucu ile ilgilenemedik. Bu 1 yada 2 gün daha devam edebilir. Ki bazen gelen saldırılar olabiliyor örneğin sizin sitelerinizden birisi de olabilir ? Satış konumda yazılmıştı bu tip saldırıları tespit etmek en az 15-20 dk sürmekte. Haftaya Pazartesi gününden itibaren tekrar eski hızımızda devam edeceğiz. Bugünlük yapacak birşeyimiz yok ancak fırsat buldukça demekten başka.
işte böyle bir yorum sizden hizmet almamızı devam ettirecek en büyük etkendir.
Teşekkürler gerçekten keske mail ile bu durumları bizlere iletebilseniz.
Teşekkürler