Yardım böyleyse, Sözleşme nasıldır merak ediyorum,!!

hadi bulmaca çözmeye,

ttnetvideo Yardım!! sayfasından, bilmeceler

2. Siteye yurtdışından da erişebilir miyim? Videoları izleyebilir miyim?
Siteye herhangi bir internet bağlantısı ile erişebilirsiniz ancak sitede yer alan videolari yurt dışından bağlandığınızda izleyemezsiniz. Yurt içinde ise, video izleyebilmek için ADSL bağlantısı üzerinden TTNet Video kullanıcı isim ve şifreniz ile erişmeniz yeterlidir.

3. TTNet Video Aktif Abonelik Dönemi Nedir?
Aktif abonelik dönemi, her ayın ilk günü ile son günü arasındaki süredir. DRM sistemi ile korunan Video içeriklerimiz TTNet ADSL aboneliğiniz devam ettiği sürece TTNet Video üyeliğinizle beraber Videoları izlemenize olanak tanır. Bir Aydan daha uzun süre TTNet Video sitesini ziyaret etmediğinizde, siteye tekrar girdiğinizde kısa süre içinde sistem abonelik bilgilerinizi kontrol eder ve videoları izlemeniz için gereken DRM lisansını bilgisayarınızda günceller.

1. TTNet Video’ya nasıl üye olacağım?
www.TTNetVideo.com sitesindeki “Üye Ol” tuşuna basarak üyelik sayfasına ulaşabilirsiniz. Üyelik için size TTMail e-posta adresiniz sorulacak ve TTNet Video üyelik şifreniz ttmail.com uzantılı e-posta adresinize gönderilecektir.

5. TTNet Video’ya girmeyi denediğimde “TTNet Video.com'dan sadece TTNet ADSL aboneleri faydalanabilir” hatası alıyorum.

TTNet Video sayfalarına herhangi bir internet bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz ancak üye girişi yapabilmek için ADSL bağlantısı kullanmanız gereklidir. ADSL bağlantısı kullandığınızı teyid etmek üzere bilgisayarınızın internet erişiminde kullandığı IP numarası TTNet Video tarafından kontrol edilmektedir. Eğer ADSL bağlantısı kullandığınız halde giriş yapamıyorsanız Çağrı Merkezi'ni arayarak IP adresinizi ve yaşadığınız problemi belirterek destek alabilirsiniz.

6. TTNet Video’ya girmeye çalışınca, IP adresimi gösteren bir mesaj çıkıyor ne yapmalıyım?
TTNet Video.com sadece TTNet ADSL abonelerinin kullanımına sunulduğundan her girişte IP adresiniz kontrol edilmektedir. ADSL aboneliği bulunmayan bağlantılardan sizin şifreniz ve kullanıcı adınız ile giriş yapılmasını engellemek için bu uygulama yapılmaktadır. Evinizdeki TTNet ADSL hattınızdan bağlanırken bu sorunu alıyorsanız; IP adresiniz TTNet ADSL IP bloğu içerisinde yer almamış olabilir. Lütfen kontrol etmek için 444 0 375’i arayınız.

7. TTNet Video’ya girmeden önce bilgisayarımı açarken Microsoft Windows Giriş ekranından kullanıcı adımla değil“GUEST” “MİSAFİR” şeklinde giriş yaptım.

Daha önceden kendi kullanıcı adımla giriş yapıyordum. Misafir girişi yaptığımda portalda video, film, dizi izleyebilir miyim?

Hayır. TTNet Video’dan izlediğiniz videolar size lisanslanmaktadır. Bu lisansların size verilebilmesi için, Microsoft Windows işletim sisteminiz sizin bilgisayarınızda lisanslarınızı giriş yaptığınız kullanıcınıza ait olarak tanımlamaktadır. Dolayısı ile misafir girişi yaptığınız zaman, lisans dosyalarına ulaşılamayacağı için videoları izleyemezsiniz.

devamını yazamadım ..çok uzunnn buradan; TTNET VİDEO - Yardım