3 HAZİRAN 2006 TARİHLİ SANSÜRE HAYIR YAZIM
15 KASIM 2006 TARİHLİ DAHA NE KADAR SANSÜRLENECEĞİZ YAZIM

Haberin devamı
Dünyanın en popüler video paylaşım sitelerine Türkiye'den erişim yasağı gelmeye devam ediyor. YouTube'dan sonra sıra Dailymotion'a geldi.

YouTube'a üst üste gelen erişim engelleme yasağından sonra arabirimini Türkçe yaparak ülkemizdeki internet kullanıcılarına hizmet veren dünyanın en büyük video paylaşım sitelerinden biri olan Dailymotion'a da mahkeme kararıyla yasak geldi. Yasağın gerekçesi, diğer erişim engelleme uygulamalarında olduğu gibi bilinmiyor. Bununla birlikte YouTube'un aksine, mahkemenin yasak getirmesine neden olan videoların, hızlı bir şekilde kaldırılması bekleniyor. Sonrasında ise söz, yine mahkemenin vereceği karara kalıyor.

Haber Kaynağı: Haber7

Kişisel Yorumum :
Daha 2 sene evvel blogumda bas bas bağırmıştım felaket gelio kardeşim diye , iran'dan çin'den farkımız kalmıycak diye , avrupa hatta dünyadaki en pahalı internet bağlantısına sahibiz hemde sansürlü bir bağlantıya diye, ama kendim söyledim kendim dinledim , gene söylüyorum ve gene kendim dinliycem biliyorum ...

Yarın HERHANGİ BİR sebepten dolayı, size ait bir sitenin de erişiminin engellenmeyeceğini kim garanti edebilir?

Cevap : K
imse edemez...

kaynak : Mert Heper: Dailymotion kapandı! YAZIKLAR OLSUN