Nasıl üzülmeyim söylermisin,nasıl kafayı yemeyim söylermisiniz?

Zamanında kız arkdaşımın kafasında kis var dediler ve kız arkadaşım ailen beni nasıl kabul edecek benim ne olacağım belli değil deyip ayrılalım dedi ve ben şu cevabı verdim

Ben seni her halinle sevdim seviyorum.Ben senin güzelliğini sevmedim ben senin kalbini sevdim dedim ve ikna edip yanında oldum onun her gün her sorununa göğüs gerdim.Hiçbir zaman pes etmedim.1.5 yıl boyunca o kadar sorun oldu ki onun tarafından hiçbir zaman pes etmedim ama ne oldu?son zamanlarda psikoljim bozuldu sinirlerim bozuldu aldım karşıma konuştum.Bak dedim şu sıralar ben kötüym kendime hakim olamıyorum eğer seni kırıcı,incitici sözler söyler tartışma çıkartırsam alttan al dedim ve aldığımcevap tabiki dedi sen benim kocamsın dedi sen benim yanımda oldun şu zamana kadar şimdi sıra bende dedi.Ama ne oldu ben onu kis var deyince her hali ile kabul etmişim o ne yaptı bana ?1.5 yıl boyunca her sorununda yanında olduğum kız arkadaşım benim sorunumda yarı yolda bırakıp gidiyor hergün kavga ediyoruz olmuyor diye.Ulan ben böyle hayatın....Yazıklar olsun sana yazıklar olsun...