Klişe laftır ona güveniyorum ama çevreye güvenemiyorum. Kız arkadaşın seninlemi doğdu ? Senden önce hiç markete falan gitmedimi ? Gezmeye gitmedimi lafını söylemiyorum bile market olayını okuduktan sonra. Bence sen güvenmiyorsun kız arkadaşına ve bunu kendine bile itiraf edemiyorsun.
Sanırım yaşın 18-19 civarlarında,belki daha da büyük olabilir fakat bu yaşta yaşanan ilişkilerde böyle durumlar olur ya da daha ileri bir yaştaysan yaşadığın ilk ciddi ilişkidir,o zamanlar ki heyecanlarda görülür bu davranışlar. İkinizde herşeyden önce birer bireysiniz bunu unutma.
Hiçte klişe bir laf değil , benden önce gezmeye gitmiş olabilir marketede gitmiştir tabiki insanoğlu heryere gidebilir , ben kime güveniceğimi yaşım gereği biliyorum
Yaşım 18 Değil Yaşım 22 Ve ilişkimin 5.senesindeyim Bu ilk ilişkimde değil malesef tahminlerinizin hepsini yanılttım

Benim heyecanım var doğrudur ona gözbebeğim gibi bakıyorum tek heyecanım bu
Sizin gibi zindanda yaşatma diyen çok oldu hatta ilişkimin 2. senesinde 3. senesinde hep denildi ama ne oldu ?Şu anda çok şükürkü 5.senedeyim inşallahta 55 yaşındada bu söylediklerini başkalarından duyar gülerim

Büyük konuşulmaz ama allah beni topraga gömmediği sürece şu anda sevdiğim insanla ömrümü geçirmek istiyorum. Ben çok şükür mutluyum sevdiğim insan mutlu ayrıca ben ona zindan hayatı yaşatmıyorumki gitmek istediği yerlere beraber gidiyoruz beraber herşeyi yapıyoruz. Extreme bir durum olmadıkça yalnız gezmesine karşıyım napayım hala ilk günkü gibi seviyorum ve kıskanıyorum ama bu ona güvensizliğimden değil yolda birisi baktığı zaman dahi kaşlarım 90 Derece içeri kayar ben böyleyim ama herşeyde olduğu gibi dozunda yapıyorum bu dediklerimin birazını dozunu kaçırarak yapsa idim 3.ayda zaten bana kimse dayanmazdı

Herşeye dayanılmasının sebebi birazda verdiğimiz sevgiden olabilir ...