Askerlikten soğutmak diye suç var o yüzden yazınızı yazmadan önce 2 kere düşünün...

Tekirdağ/ÇORLU Marmara Ereğlisi Askeri Kampından bir olay..

Subay eşi kampta kantinden karpuz almaya gidiyor.Sonrasında kendisi karpuzdan anlamadığını ve oradaki askere kendisi için güzel bir karpuz seçmesini istiyor. Asker kendisininde karpuzdan anlamadığını belirtiyor fakat hanımefendi (!) olsun yine de benim seçtiğimden iyi olacaktır sanırım diye bir nevi zorla karpuzu seçtiriyor sonrasında paraısını ödeyip moteline gidiyor...

15 dakika sonra yeniden kantine geliyorki karpuz kelek çıkmış... Askeri, kamp komutanına şikayet ediyor ve inanmayacaksınız ama asker ceza alıyor... Sonrasında cezasınadn sonra yeniden kantinde başka bir hanımefendi karpuz seçmesi için kendisinden yardım istiyor.

Asker hanımefendiye, "Hanımefendi ben boyacıyım yemin ederim karpuzdan anlamıyorum" diyor

Bu arada

Alıntı
( batıda ) komutan karısına kızına laf geçiremiyor sinirini askerden çıkarıyor(muş)
bu tabir evrimini tamamlayamamış ve karakteri daha oturmamış kişiler için geçerlidir...
Öğretmenlerde de aynı olay vardır evde çocuğuna karısına laf geçiremez gelir okulda öğrencilerine bağırır..