bu ay hayırlısı ile vatani görevimi yapmak üzere asker olacam . fakat pek bilgim yok askerlikle ilgili

sizlerden ricam biraz tüyo vermeniz. hem benim için hem askere gidecekler için faydalı olacaktır.
benim sorum orda ne görevinde bulunursak rahat ederiz . yazıcı olmayı düşünüyorum benim düşünmemle olmuyo tabide

yinede sormak istiyorum yazıcı olarak yapan varmı askerliğini ?
yazıcı hangi programlarları bilmeli ve kullanmalı ?
Yazıcı olma çünkü:
walla yazıcı olursan nöbet yazarsın yerine göre hiç tutmazsın zaten tutmak için zamanın olmaz benim gibi günde 3 saat uyudunmu şanslı zannedersin kendini sürekli çalışırsın normal askerler er gazinosunda tv izlerken sen hala çalışırsın.. yazıcılık göründüğü gibi kolay değil bazen denetleme olur 40 küsür saat bi dk uyumadan çalıştığımı bilirim... ama havan olur herkes seninle iyi geçinir komutanlar dahil

değermi değmez..
dağa devriyeye çıkmak için can atardım 5 yıldızlı hotelle gitmiş gibi hissederdim kendimi dağlarda
EsCTasY dediği gibi, nöbetleri sen yazarsın ve gün gelir kendine devriye yazarsın sanki dünyalar senin olmuş sanarsın

günde 15-18 saat 4 duvar arasında bilgisayar karşısında.. 15 ay boyunca.. Çekilmez
Peki nemi öneririm, benim gibi aile kantine gitmeya bak

2000 kişiden 3-5 kişi seçiliyor, seçilmek zor ama şanslıydım..
Sivilsin hep, rütbeli yok, karışan yok, televizyon, bilgisayar, klima, askeriyenin dışındasın.. parfüm kokuyorsun hep, askeriye yemeği yok, istediğin sigara ve alkol