Gerçekten çok uzuldum durumuna kardesım her mutlulukta boyle sorunlar çıkıyor sebepsiz boş yere bende az çekmedım halada çekıyorum kaç kere ayrıldım kaç kere barıstım ne babası ne ablası nede akrabaları kaldı tehdıtler zaten ayrı bır konu ama yınede bıkmadan herseyı goze alarak bızde surdurduk Ben şahsen davransılarından dolayı senınle gurur duyuyorum sen uzerıne dusenı yapmıssın sen onun haberı olmadan yola onunla çıkmıssın ve sımdıde ilk zamanda kı gıbı o olmadan yola devam etmesını ögrenıceksın,ögrenmek zorundasın.ben kendımden edındıgım tecrube mı dersın artık ne dersen o olsun onlardan bahsedeyım yazdıklarından ve yaşadıklarından saglam karakterli oldugunu çıkartabılıyorum duygularına hakım olabıliyosun. peki ya karsı taraf 1.5 sene dıyorsun emınım bu süreçte farketmısındır kız arkadasının karakterı nasıl hemen boşkoyan pes eden biri mi veya senden kucukmu karakterı tam oturmamıssa duygularına tam hakım olamıyorsa sorunlar burdan kaynaklanıyor olabılır. Belki suan çok buyuk gelgitler yaşıyordur ailesi ve senın aranda gelip gıdıyordur gerçekten senı sevdıyse emınım geri donucektır.senın uzerıne dusen görev bu zamanda onun yanında olmaktır arkadasım ne yapıp edıp onunla konusmalısın soyledıklerıne itiraz etmemelısın ama kabulde etme sakın ona dogru duzgun bir şekılde anlatmalısın konusmalısın. Onun kafasına yerlesen duygulardan arındırman gerekıyor arkadasım muhakkak aklına birileri gırmıstır dıye dusunuyorum gunahını almayayım ama ablası baş rolde olabılır.Anlattıklarından ablasının ne kadar vicdansız oldugunu anlayabılıyorum. Dedıgım gıbı onu bir an önce sakınleştirip kafasına yerleşen o duygulardan arındırman gerekıyor ona karsı saygısız sınırlı tavırlar ıcınde olma senın onda olan guvenını bitirebılırsın bununda tekrar kazanılması uzun zaman alabılır dıkkatlı olman gerekiyor bu arada sık sık aramamaya dıkkat et senden zaman ıstıyorsa zamanı ona tanımaya çalış benım herzaman kendıme soyledıgım bir soz vardır Eger sen onu gerçekten hak edıyorsan ALLAH onu sana verıcektır eger hak etmemıssen er yada geç onu senden alacaktır.İnsanlar yaptıklarının iyi veya kotu herseyın karsılıgını hayatlarında çekebilirken bazılarıda diğer hayatta çekecegını dusunuyorum şahsen. Baktımda hiç farketmedım çok yazmısım arkadasım umarım sıkılmazsın okumaktan. ALLAH yardımcın olsun ve senin için hayırlısı ney ıse o olsun arkadasım.kendine iyi bak ve senın ıcın son bir dörtlük...

Neden Geldiğimizi Neden Yaşadıgımızı Bilmez Gidiyoruz Bu Dünyadan
Bugünlerimiz Dünlerimizi Yaşar Yarınlarımız İse Hayallerimizi Süsler
Tutulmıycak Sözlermiydi Verdiklerimiz
Direnmekti Yaşamak Savaşmaktı Sevmek Ve Ölmekti Aşk
Bu Denklemın Bilinmeziydın Sen