kayweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla yazılarını hep takip ediyorum güvenlik için ama dearhell nasıl bir saldırı yapıyor botnetci bilemem ama müşterilerinden cogunu tanıyorum ama botnetci olan göremdim bungun senden destek alacaktım daha sonra halletim şimdi birseyler yazacagım ondan sonra beni dearshellin sahibi sanacaklar banlayacaklar ben gecmişlerini bilmem gecmişide beni ilgilendirmez ama suanki verdikleri hizmetten ben cok memnunum (sahısları tanımam sahıslarla bir baglantım yok yaltakcılık hayatta yapmam eger yapacak olsam gecen burada yine aynı bu konuda yazmıstım o zaman gider derdim arkadas ben seni destekledim bana 10 gb da ha trafik ver derdim ama neden se paramızla aldık ) neyse o bu beni ilgilendirmez ben aldıgım hizmetten memnunum
kayweb 45 gündür tanıyorsun o adami şimdi aldigin hizmet güzel. Ben o adamdan ayrılali 2 ay olucak 30 gün yapar. Dearshell böyle bir laflarin altında sadece okuyup yetiniyor. Niye cevap vermiyor kayweb her mesajında memnunum diyorsun anladık bunun haricinde başka birşey vr mi ? Özel mesajinda dedigin gibi banlanmak istemem başkalari yüzünden Şu kadar diyim o zaman bu adami övene bundan sonra gerekli cevabi vericem. Hala domainlerimi alamadım sitede cezaliyim diye domainlerim verilmiyor. Ben artık müşterisi değilim ne cezasi kafalarina göre iş yapiyorlar. Yedeklerimiz uçtu eyw. O zarar bu zarar eyw. Bari 10 YTL lik domaini versin. Dearshell deki aldigin hizmeti görecegiz Neyse Timur bey konuya ilgli cevabi vericektir. Umarim. Diğer bir madur arkadaşin durumunda timur her mesaja cevap verdi. Ben gördüm yazdım timur kayboldu sanki irce msn gelip uyari verebiliyor yazilari silmem için hani neredesin Türkiyenin En büyük Hosting Firmasiymiş Binlerce müşterisi varmiş hani diğer firmalari kötülerdin vah vah. kayweb müşterilerinin cogunu demek tanımıyorsun beni duymamanı şaştim