bu şekilde bana msj atan arkadaşı kınıyorum. Mesajın devamını getirmedim. Noktalar dizisi koyarak kestim mesajı. Görmediğim-bilmediğim yer hakkında niye caka satayım. Gitmiş olsam bile bildiğim şeyi sorulan soruya karsılık cvp olarak vermem ukalalık mıdır? Evinden dışarı çıkamayan dediğin kişi son 3 senedir yaz tatillerinde Avrupada tur atıyor üniversite ekibi olarak. Ekteki resimde yerde oturan sondan 1.(kırmız şortlunun yanındaki) benim. Pisa kulesinin önünde çekildi. Avatarımdaki resim ise Venedik' in ünlü köprüsünün alt kısmında çekilen bir resim.
bardas: Pisayı ilk sözüne eden benim zaten. Sadece oradaki surları hiç görmedim. Öyle sur oldugunu da acıkcası tahmin etmiyorum. Pisa olabilir mi evet olabilir. (aynı resimden bende de var.FAcebook profilimde de mevcut bakmak istersen yollarım )
ASiCi ben sana inanmıyorum demedim orada surların olduğunu söylüyorum senin önceki yazdığın pisa sonradan farkettim evet sen ilk yazmışsın ; Bende direk pisa kulesi dedim o yüzden..
Ama burası pisa kulesi neden dersen kadınların foto çekindiği yerdeki yerde duran taş yuvarlak sütünlar diğer bütün resimlerde ve pisa kulesindeki resimlerde aynı mimari özellik aynı eklediğim resimde plan görüntüsünde surların olduğunu söylüyor.