Konu hiç gereksiz bir yerde değil. İzin verinde bildiğimiz şeyi aktaralım. Kitaptan neden bu kadar dem vuruyorsunuz anlayamadım. Elbette satacak ve biz de para kazanacağız. Az ya da çok.
Herhangi bir aşağılamada bulunmuyorum. Bilmemeyi aşağılık olarak görenler düşünmeli bunu. Ben size ve bu konuyu okuyanlara e-ticaretin bu kadar hafife alınmaması gerektiğini söylemeye çalışıyorum ve dolayısıyla konudan uzaklaşmıyorum. Hafife alacaksanız ve "bilen için çok basit" şeklinde bir düşünceniz varsa biz bildiklerimizi paylaşalım forumda ve siz de basit Joomla! yapısını öğrenin ki o basit işi siz yapın diyorum.
Joomla! kullanmak ile e-ticaret yapmak çok ayrı şeyler. e-ticaret kendine has tecrübe ister. Sadece bir bilşen kurmakla e-ticaret sitesi yaptım demek çok büyük talihsizlik olur. O siteyi kullanacak ve müşteri bilgileri saklayacak olanın sorumluluğunu göz ardı etmemek lazım.
Olayı basite indirgemeyin...tek demeye çalıştığım ve ilk iletimin de teması bu. Buraya gelir, "bana reklam karşılığı joomla-virtuemart-tema kuracak kişi arıyorum" demek başka, açıkça e-ticaret dediğinizde kendi bilgim dahilinde yorum yapıyorum.
Kulağa hoş gelen de yorum, hoş gelmeyen de.