diyarserver sen git dolandırdıgın adamların parasını geri öde googlede aratın diyarserver diye. sahte kredi kartıyla domain alıyorsun benim 5 domainimi yedin şerefsizin alasınsın birde mesajıma cahil yazıyorsun 17 yaşındaki resellerle satış yapan insansın eger benim buraktan bir cıkarım varsa benim allah belamı versin yoksa allah yanına bırakmasın iftira atma.! bilip bilmeden konuşmayın iş ayrı ayrıcalık ayrı adam hizmetini veriyorsa durdu yere kötülemenin ne anlamı var ?

diyarserver gelip altımda ezildigin günlerin loglarını yollarım pis ***********.

buyrun linkler: 1. şikayet
2.şikayet

hadi canım snein gibi dolandırıcılarla işimiz olmaz bunlara yaptıgını banada yaptı 20 ytl ye 5 domain alacagını söyledi 1 hafta sonra baktım verdigi panel yok. rezil insan utanmıyorsun diyarbakırın adını kirletiyorsun. yalancı düzenbaz 17 yaşında cocuksun sana inanlarda belli o yaşlarda.

bu güzel yorumumda hoşuna gitmiştir seni hosting şikayetlerinde konu acmıyorum belki düzelirsin diye mallıgına inanmayanlar halen varsa söylesin tüm msn loglarıyla şikayetlerde belirtirim dengesiz cocuk.