sağolasın kardeş ben bir kaç zamandır r10 a giremiyordum dediğin gibi geride kalmışım ama yazıklar olsun yaa harbiden vedat bunu senden beklemezdim sana olan güvenim sıfıra indi bak sana bir abi tavsiyesi asla olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterme şimdilik bunu yaşının verdiği cahilliğe veriyorum ama bunu huy edinirsen ileride sen çok zarar görürsün bir laf vardır bilirmisin yalancının evi yanmış kimse inanmamış tüm müşterilerin r10dan bunu sende bende iyi biliyoruz böyle acitasyon yapma yazık yani ayrıca eğer ben bu işi bırakıcam yapamıyorum diyorsan söyle bilelim bizde ona göre davranalım sitelerim dünden beri kapalı hiç bir mecburiyetimiz yok senin sayende mağdur olmaya host karşılığı beli bir ücret talep etmişsin ve paranıda almışsın verdiğin hizmetleride layığıyla yapman gerekir çünkü delikanlı adamın sermayesi verdiği sözdür bir yerlere gelmek istiyorsan yalanla dolanla insanlşarı kandırarak mağdur ederek değil sözünün eri olarak ve vaat ettiğin hizmetleri layığıyla yaparak gelirsin şimdi senden sitenin bir an evvel açılmasını istiyorum son sözüm sana şu babandan yerinde olsam özür dilerim çünkü yaptığın çok ayıp
RAMBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/off-topic/204234-vmy.html
Şu konuyu incele istersen sen bayağı geride kalmışsın hocam.