Sabri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kazanan kazansın anasının ak sütü gibide helal olsun gözü olanında gözü çıksın sadece mantığımın almadığı aylık bu kadar para kazanan bir siteyi niçin bi dünya webmaster tanımıyor?
arkadaslar bastada dedim kimsenin parasında gözüm yok lafı üzerime alınmıyorum allah daha cok versin ihsan karagülle işin profesyoneli dogu ve güneydoguda kendisine bir kitle yaratmıs ve cok büyük ilgi görüyor bence dahada fazla kazanacak cünkü cok talep var ben bir bu ay göremedim her ay en az 30 salon kiraya veriyordu salonlarıda her ayın 1 inde acıyordu gercekten sahısla msn den de görüştüm gercekten bilgili bir sahıs ha siteye reklam yaptımı hayır tanıttımı hayır nasıl kazandı dogu anadolu ve güneydogu anadolu illerinde okey salonunu internet cafeler sayesinde yüzbinlere ulastıdı bu oyunu arastırdıgım zaman vandaydım o zamanlar yeni yeni kuruluyordu dogu ve güneydogunun konustugu ( yav aksam bir okey oynamısım hama nın kafasına gecirmişim işte tüh puan kaybettik görüyormusun hangi iş yerine gidersen git sahıslar okey oynuyor daha dogrusu 101 doguda ben sahit oldum milletin tek yaptıgı hakkerim net te okey oynamak ) isteyen 1 hafta arastırsın salon sahipleri ile görüşşün hatta oyuna talip olanlarda yozgatlılar

Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla onu bunu bılmemde 20 trilyon çok para ben inanmıyorum ronaldo sana demiyorum ha ama nerden duyduysan kesnlikle inanmıyorum 20 trilyon çok büyük para Galatasarayın okadar parası yok
ama 20 trilyon u sadece espiri olarak düşünürüm 20 trilyonla neler yapılır
kesinlikle cok para edecegi 5000 000 ytl :d