İmkansız diye bir şey yok ben daha çok kazananlarını gördüm desem yalan olmaz

Tabi birazcık hileler vardı o zamanlar ( "hazinem" dersem belki birilerinin gözünün önünde bişiler canlanır)Neyse gelelim konumuza Türkçe içerikli bir site ile bu kadar büyük bir kazancı yapmanız ancak MYnet'e AdSense koymanızla olur

onun için yapamazsınız mecburen yabancı sitelere yönelceksiniz veya yabancı içerikli sitelere yönelceksiniz. Belli konulu yabancı içerikli siteler çok güzel kazançlar elde etmenizi sağlar tabi bu konularda google de güzel yerlere yerleşmeniz kısımında bi yardımda bulunamam. Örnek olarak şunu söliyim içerik sitelerinde "limousine" içerikli sitelerde tık basına 1-2$ arası gelirler döner.
Bir diğer yöntem ise arama için adsense kısımından kazanmak: Sitenize giren kişinin bu tarz (limousine) gibi kelimeleri aratarak sponsor reklamlara tıklaması ile olabilir. Tabi bunun olma ihtimali sayısalın vurma ihtimali ile aynı
En güzel ve SIR olarak kalacak kısımı Hileli yöntemler ile kazanmak . Ama üzgünüm site kuralları gereği bu konuda bilgi veremem .
Heleki işin en güzel kısımı AdSense Türkiye ekibi kuruldukdan sonra olmuşdur

aylık geliri orantısız olan bütün siteler banlanmış. yeni siteler açılma ihtimali azaltılmış. vs vs Türkiye üzerinden WebMasterların AdSense den soğutulması sağlanmışdır. Daha fazla bilgi için PM
daha fazla bilgi istiyorum PM lütfen