ben tahminni 5 ay söyledim yanlız şunuda belirtim inşallah utanırsın. ben 5 aylık sürede tam 4 günlük kesinti gördüm diger kesintileri ben reset attım başkada kesinti görmedim. teşekkürler expo..
Ben ne utanıcam kardesim, senin kesintini sağlayan yada kesintinin nedeni benmiyim? 5 Aydır tahminiyse, tahmin yürütme. Yürüttüğün tahmine göre sölüyorum. Expo dediğin site kaç aylık siteki ? Kaç aydan beri bu isimle hizmet veriyorki ? Eski kimlikleri olan konuları bu baslık altında sıralayımmı ? Yoksa sen bu arkadaşların iyi bir tanıdığımısın ?
Buradaki iyi niyetli insanlar yada anlamayan insanlar olabilir. Ama herkezide aynı kefeye koymayın. Sen görmedin diye kaynımdada var hesabımı olsun. Sende yoksa diğerlerinde sorun yokmu oluyor ? Burada 15 gün insanların isyan ettiğine bütün r10 şahit oldu. Yalansa yalan desinler?
Biliyorumki burada bir çok arkadaş benimle aynı şeyi düşünüyor. Bu unlimited hizmet veren firma bir baskası olsa '' AMA '' kelimesini kullanmıcaklardı. Geçmişi alınan bir com/net/org gibi uzantılı bir domainle basitçe kimse silemez.
Başkada birsey yazmıcam kusura bakmayın.
Hayırlı satışlar Expo