Alıntı
11:00 dün 23:00 olacak çünkü bugün dünün hitini göremiyordum sistemde.
yani bugün istatistiklerde 23.09.2006 yoktu.
evet 23 ve 24 ü gözükmüyor
Webmaster Yönetim Bölümü - Aty Web diğer tarafa taşındı chmod sorunu varmış ama alacak olarak işleniyor orada bir sorun yok sadece rapor dosyalarında sorun olmuş bugünün raporlarıda eklenmemiş ama ödemeler o alana bakarak yapılmıyor tüm raporlar toplamlarıyla bizde mevcut.
Diğerine gelince 50 ytl veya o tarz rakamlar sorun değil ama tıklamaların artmasından sonra kendi tıklayan vs. işlem yapanlara bir önlem almam gerekiyor..
Net hatırlıyorum Gmail olması lazım kullanıcı adı buraya gelip reklamlara ben kendim tıklıyorum yazmıştı moderator olarak o kullanıcının mail adresinden direk hesabını kapatabilirdim ama yapmadım çünkü burdan söylemesi değil benim onu bulacak bir sistem gerekiyor.
Bunu yapıncada tabiki itirazlar olacak diğer türlü tıklama olsun heryer güllük gülistanlık olacaksa zaten bizde itiraz etmeyiz

ama bununla beraber reklamverenlerimiz genelde memnun gözüküyor olsalarda kaybettiğimiz reklamverenler oluyor veya daha az reklam ekliyor buda bütün sistemi etkiliyor. Çünkü kim nerden tıklamış anında görebiliyor ve itiraz edebiliyorlar.
600-800 ytl yapanlar var aksi bir düşüncemiz olsa sizin yerine onları sistemden çıkartırdık.