Bi kaç gün önce bi vbulletin konusunda tartışma çıkmıştı. Adamların lisansı var diye demedikleri kalmadı..

Adamlar kullandıkları paralı programların full sürümünü bulurlar indirirler, kullanırlar ama kul hakkına girmez..

Oyun indirirler, oynarlar yine kul hakkına girmez..

Film indirirler, izlerler yine kul hakkına girmez..

Müzik indirirler, dinlerler yine kul hakkına girmez..

Parayla satılan eğitim videoları cdlerini indirirler, yararlanırlar yine kul hakkına girmez..

14 - 15 yaşındaki çocuklar konuya yorum yazmışlar benim bile lisansım var bilmemne.. Yok kul hakkı senden çıkmazsa çocuklarından çıkar onlardan çıkmazsa.. Yok öbür tarafta çıkar..

Onca laf yedik yetmedi adamlar hakaret te ettiler şikayette ettiler.. Ee ne oldu ? Yav benim sitem kapansa ne olacak kapanmasa ne olacak ? Çok ta tın demiştim hala da tın yani.

Adam gidiyo Türk'ü yabancıya şikayet ediyo.. Hayır ettin de ne oldu ? Paramı verdiler ? Boyun mu uzadı ? Karnın mı doydu ?

Yahu hangi devirde yaşıyosunuz siz ? Hem kayırdığınız kimin tarafı ?

Zihniyete bak.. E böyle zihniyetteki insanlara beddua etmiyeceğim de kime edeceğim ?

Konuya da yazmışlar yok beddua etmişsiniz ayıp etmişsiniz.. Yav hangi ayıptan bahsediyosun ?

Yok bedduda döner dolaşır seni bulur.. Yav bulsun.. Bu zihniyetteki insanlar piyasada olacaksa benim bedduam dönsün gelsin beni bulsun..

O kadar da çok -rep yedim.. Yediğim -repler benim için sorun olmadı ama yorumlar..

Örnek rep bildirimi;

Alıntı
Hi, you have received -1 reputation points.
Reputation was given for this post.

Comment:
başkalarının emeğine madem saygın yok siteni öğrendiğimizde şikayet ediceimizden emin olabilirsin koçum

Regards,
admin

Note: This is an automated message.
Hangi emekten bahsediyosun yahu sen ? 180$ vererekmi saygı göstericez ?

Hem madem o kadar saygılısın, kullandığın tüm programların lisanslımı ? İzlediğin filmler, dinlediğin şarkılar, oynadığın oyun vs vs.. bunların hangi birine para veriyosun ?

Hem sen kimsin de koçumlu moçumlu konuşuyosun ? Sana o hakkı kim veriyo ? Msn adresini pm ile yolla msnden bi kaç kelimede ben sarfedeyim sana..

Adamlar o kadar çok illegal paylaşımdan yararlanır, sonra gider vb lisans alır.. Karşımıza çıkar, Saygı Abidesi görünüşü sergiler.. Sonra da gider Türk'ü yabancıya şikayet eder..

Bu mudur ?

Yazık.. Çok yazık..