50 bin YTL'ye o sitelere anca reklam verebilirsin erensami, sadece bilmen acısından söylüyorum bilmemek ayıp değildir, Türkiye'deki web siteleri ne kadar US kanadı kadar değerli ve büyük rakamlar olmasada, internet sektöründe fiyat aralıkları malasef cok dengesiz sitelere değer bicmek diye bir terim aslinda yok, elle tutulur şeyler üye sayısı, trafik ve gelir ancak henüz net sekilde bu bu kadar diyemiyoruz.
Yurtdisindaki Yahoo, Microsoft ve Google'nin yüksek gelirlerinden ve rekabetinden dolayı bazı siteler icin dökülen ve ortaya cikan rakamlar anormal derecede yüksek buda Türkiye'ye öyle yada böyle yansıyor, parası olan borusunu öttürüyor bazı web siteleri futbolcu transfer pazarına döndü.
Örnek verecek olursak ronaldo 100 milyon avro edermi ama veren var, kaka 150 milyon avro edermi ama veren var.
Bir web sitesinin değeride bana göre biri cikip satın aldıktan sonra değişmez, örneğin cember.net 4 milyon euro gibi bir rakama gitti bence hayatta o parayı etmez, ancak adam aldıysa artık değeri odur cünkü o değere satılmayı başarmıstır.
Ben 28 yasındayım buradaki genç arkadaslara tavsiyem kısa yoldan para kazanacak web siteleri cok tercih ediliyor, bu tercihlerden elde ettiğiniz gelirleri birikime cevirerek, kaliteli içerik kaliteli projelere yelken acmayı denemiz ve uzun zamanda iyi yerlere gelmeye calismanız olacaktir
internet cok büyük bir okyanus anca dere kenarında balık tutuyorsunuz, birikimlerle tekne alip okyanusa acilma cabasında olmalısınız okyanus derin olduğu kadarda verimli.
Sevgiler.