şu şekilde bir kod kullanabilirsin sadece yazım yaptığın metin bölümüne ben kullanmıştım direk veri çekenler için sadece kaynak koddan bakan vs için işine yararsa yani...
<?
function _ostik($veri) {
$_veri = split(' ',$veri);
$_i = count($_veri)-1;
for ($xi=0;$xi<=$_i;$xi++) {
$verix = $verix.' <!-- siteismi.com >'.$_veri[$xi];
}
echo nl2br($verix);
}
?>
<? _ostik("Oyak Renault 2008 sonunda 364 bin adet otomobil üretip, tüm dünyadaki 38 Renault fabrikasını sollayacak. Renault'nun dünyadaki en fazla üretim yapan tesisi olacak");?>buradaki amaç boşluklara site ismini "comment" olarak yazıyor c-p yapanlar için kullanabilirsin.
içeriği yazdırdıgın yere sadece
_ostik();
fonksiyonunu kullanman yeterli olacaktır.
Örnek sonucu kaynak kod:
<!-- siteismi.com >Oyak <!-- siteismi.com >Renault <!-- siteismi.com >2008 <!-- siteismi.com >sonunda <!-- siteismi.com >364 <!-- siteismi.com >bin <!-- siteismi.com >adet <!-- siteismi.com >otomobil <!-- siteismi.com >üretip, <!-- siteismi.com >tüm <!-- siteismi.com >dünyadaki <!-- siteismi.com >38 <!-- siteismi.com >Renault <!-- siteismi.com >fabrikasını <!-- siteismi.com >sollayacak. <!-- siteismi.com >Renault'nun <!-- siteismi.com >dünyadaki <!-- siteismi.com >en <!-- siteismi.com >fazla <!-- siteismi.com >üretim <!-- siteismi.com >yapan <!-- siteismi.com >tesisi <!-- siteismi.com >olacak